Георги Харизанов предложи във Фейсбук да се направи дарителска сметка за Корнелия

...
Георги Харизанов предложи във Фейсбук да се направи дарителска сметка за Корнелия
Коментари Харесай

Харизанов: Да направим дарителска сметка за Корнелия Нинова

Георги Харизанов предложи във Facebook да се направи дарителска сметка за Корнелия Нинова, защото не взимала депутатската си заплата, а живеела единствено със спестяванията си, които е заявила, че са 4300 лева, написа Novini.bg

„ Корнелия Нинова, която както знаем в никакъв случай не лъже, споделила през днешния ден, че не си взима заплатата, а живее от спестявания.
В тази връзка откриването на DMS номер, с цел да й събираме пари за самун, очевидно е неотложно, защото в декларацията си пред Сметната палата другарката е оповестила много скромните спестявания от 4300 лв..
Което, на фона на бурната й кариера и множеството управителен позиции в бордове и държавните служби, които е заемала, някак не я прави доста спестовна.
Освен в случай че някъде не се крият едни други мистериозни пари - като тези неизвестно по какъв начин появили се в джоба й стотици хиляди долари, с които е платила на страната за приватизацията на “Техноимпекс ”.
Освен това е редно да напомним, че заплатата на народните представители от дълго време не се “взима ” на гише или при касиерката ", гласи постът на Харизанов.

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР